‘KORAK MU JE TEŽAK, OČI TUŽNE I ZABRINUTE’ Obožavateljica tvrdi da je Thompsona srela pred bolnicom - poziv na molitvu

26.07.2022. 12:21:00

Nakon što je na službenoj Facebook stranici pjevača Marka Perkovića Thompsona objavljena molitva za njegova sina, u komentarima su se sa svojim molitvama, vlastitim iskustvima, ali i nekim ‘insajderskim’ informacijama, javili brojni njegovi pratitelji.

“Iskusila sam tu bol kada mi je kći preminula u bolnici od 14 godina… I nikada neću zaboraviti taj telefonski poziv kada su mi javili da je preminula… Zato molim ovim putem nebesa da uslišaju naše molitve za ovo dijete, da mu podari život koji je pred njim i da njegovim roditeljima ostane osmijeh na licu zbog ozdravljenja, a ne tuga, bol i suze cijelog života”, napisala je jedna pratiteljica.

“Odnesite komad robe ili čarapice na blagoslov kod fra Smiljana Kožula u Sigetu. Kad bi mogao on da mu da bolesničko pomazanje, bilo bi super. Moja kći je od njega dobila drugo bolesnicko pomazanje u dobi od tri godine i odonda nam je krenilo na bolje. Ozdravila u potpunosti, Bogu hvala”, podijelila je svoje iskustvo jedna pratiteljica. 


Screenshot: Facebook

“Od kada se malom Anti desilo… Od tada molim i molit ću dok ozdravi, a ozdravit će… Ponosna sam što sam osobno zamoljena… Bože, hvala ti što si mene griješnicu izabrao za tu ulogu”, piše jedna pratiteljica.

“Srela sam nekoliko puta tog skromnog čovjeka kako hoda prema bolnici. Korak mu je težak, oči tužne i zabrinute. Dragi Bože, molim te proslavi svoje ime kroz Antino zdravlje, a obitelji podari snagu”, dodala je jedna Thompsonova pratiteljica. 

Foto: Facebook

Podsjetimo, 17-godišnji Thompsonov sin hitno je prevezen u Zagreb zbog zatajenja srca. “Čekamo da se stanje poboljša, da se nešto dobro dogodi. To svi očekujemo da će se dogoditi. Nemam ništa pametno više za reći osim da se molimo i čekamo najbolje”, izjavio je pjevačev menadžer Denis Pletikosa, a Thompson je otkazao sve planirane ovoljetne koncerte.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Š.P./Foto: MPT

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.