Korčulani brodovima blokirali Jadrolinijin katamaran

13.07.2013. 10:14:13

Stanovnici Korčule su brodicama na nekoliko minuta spriječili Jadrolinijin katamaran da pristane u luku. Učinili su to nezadovoljni činjenicom da je novi katamaran koji povezuje Korčulu i Split stariji i sporiji od nekadašnjeg, javlja Jutarnji list. Tvrde da se novom koncesijom za plovila koju je Jadrolinija dobila za povezivanje ovog otoka s kopnom izgubljeno 1860 sjedećih mjesta, i da katamaran koji plovi na toj liniji nije adekvatan. Tvrde da veliki broj ljudi nije u mogućnosti uopće stići na otok zbog smanjenog kapaciteta katamarana. U Korčuli je potpisivana peticija kojom se želi ukazati na problem otočana, a prikupljeno je oko 2.000 potpisa. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.