Kosor: Karamarko ima problem s prošlošću i nema kapacitete za premijera

16.09.2013. 13:12:28

- Zato što kad si premijer moraš biti odlučan i moraš donositi odluke i ne smije ti biti problem ništa što si radio u prošlosti. Dakle ničega se ne možeš odreći jer to je nemoguće, objasnila je Kosor Bivša premijerka Jadranka Kosor je gostujući u emisiji 'Zajutrak' na 24sata TV-u odgovorila na pitanje misli li da sadašnji šef HDZ-a Tomislav Karamarko ima potencijala za biti premijer. - Ne, ne mislim da on ima kapacitete. Zato što kad si premijer moraš biti odlučan i moraš donositi odluke i ne smije ti biti problem ništa što si radio u prošlosti. Dakle ničega se ne možeš odreći jer to je nemoguće. Dakle mislim da osoba koja i evo danas na stranicama te stranke drži povijest HDZ-a do 1999., koja se nastavlja 2012., a sve između toga je pobrisano mislim da vrlo jasno govori... - kazala je Kosor za 24 sata. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.