Kosor kroz suze: Mene se želi eliminirati kao svojevrsnog svjedoka

30.09.2013. 14:29:16

30-9-2013- 14-27-15

Bivša premijerka Jadranka Kosor emotivno je reagirala na zahtjev da joj se oduzme titula počasne građanke Vukovara.

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara Vijeću grada Vukovara poslao je zahtjev da se bivšoj premijerki Jadranki Kosor oduzme status počasne građanke grada Vukovara. 'Ovo je pokušaj potpune moje eliminacije iz političkog života. A kad znate tko je koga podržavao u lokalnim izborima i tko danas može u Vijeću grada Vukovara odlučiti, onda je sve potpuno jasno. Ja sam još jedini živući svjedok koji se usudi javno reći jer se toga ne sramim, da je HDZ glasovao za Ustavni zakon o pravima manjina', rekla je Kosor. '2009. HDZ je bio u toj većini koja je promijenila statut u Vukovaru. I svi ti ljudi u tadašnjoj Vladi, koji se danas odriču tih odluka i koji žele doći na vlast u Hrvatskoj, su sudjelovali u tim odlukama', istaknula je bivša premijerka. 'Mene se želi eliminirati kao svojevrsnog svjedoka. Sigurna sam da, nažalost, nitko od počasnih građana Vukovara koja su to poput mene i koji imaju slična stajališta neće javno progovoriti. Teško mi je jako', kroz suze je progovorila Kosor. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.