KOSOR O POSJETU PALME: Gdje ste se jučer skrili vođe braniteljskih udruga?!

03.11.2018. 13:24:28

Darinko Kosor, čelnik HSLS-a, vrlo je oštro prokomentirao posjet Dragana Markovića Palme, političara iz Jagodine, nekadašnjeg Svetozareva, koji je došao u Zagreb na poziv gradonačelnika Milana Bandića. Iako je Zagreb posjetio čovjek koji je sa Željkom Ražnatovićem Arkanom prijateljevao i u Srbiji osnivao stranku, branitelji su to odšutjeli. Na Facebooku Kosor piše: GDJE STE SE JUČER SKRILI VOĐE BRANITELJSKIH UDRUGA? Zar niti jedne riječi o najboljem Arkanovom prijatelju i političkom partneru? Zar su vam toliko dragi novci iz zagrebačkog proračuna? Zar vam je toliko od koristi Bandić koji se skrivao po zagrebačkim tunelima za vrijeme Domovinskog rata? Gdje su sad vaše press konferencije? Sram me je danas.. Ne radi Palme i Bandića jer oni su za mene isto.. Već radi nas moji suborci. Radi svih onih tisuća poginulih, ali i živih. PISALI SMO: PORUKA MARKOVIĆA PALME: Želimo napraviti odnose kao što je bilo za vrijeme stare Jugoslavije – čitajte OVDJE.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.