Kosor primila PRIJETEĆE PISMO: ‘Krmačetino odvratna, radi tebe ću dobiti PTSP’, pa uzvratila sa stilom!

19.01.2016. 13:39:40

Jadranka Kosor nije se dala zastrašiti. Jadranka Kosor poznata je po svojim čestim komentarima o aktualnim društvenim i političkim zbivanjima na popularnom Twitteru, a u utorak je na navedenoj društvenoj mreži objavila degutantno i nimalo ugodno anonimno pismo u kojem nepoznati pratitelj bivše premijerke piše da će dobiti PTSP zbog njezinih gostovanja na televiziji. “Kad te vidim na TV svaki put pljunem na TV i onda žena mora stalno brisati TV”, stoji u pismu kojem se bivšu premijerku naziva i ”odvratnom krmačom”. tvit
Twitter / Jadranka Kosor
Jadranka Kosor nije se dala zastrašiti pa je nepoznatom pošiljatelju odbrusila sa stilom: “Najgora kazna gmazovima koji pišu anonimna pisma je činjenica što nemaju hrabrosti izgmizati iz svojih rupa i jazbina. U tami čame i nestaju.”
Jadranka Kosor 7 twitterJadranka Kosor /  Twitter

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.