Kristina Ćurković puštena iz policijske postaje, uz nju saslušana i dvojica muškaraca!

05.01.2014. 00:14:55

1_209432

Nestanak 23-godišnje Kristine Ćurković prijavila je njezina sestra jer se nije javljala od 2. siječnja, kada je krenula iz Vukovara prema Splitu.

Kristina Ćurković, članica Udruge Volim Hrvatsku i članica splitskog ogranka Stožera za zaštitu hrvatskog Vukovara, čiji je nestanak prijavljen u petak navečer, pronađena je u poslijepodnevnim satima živa i zdrava na području Zagreba, izvijestilo je u subotu navečer Ministarstvo unutarnjih poslova. Nestanak 23-godišnje Kristine Ćurković prijavila je njezina sestra jer se nije javljala od 2. siječnja, kada je krenula iz Vukovara prema Splitu. Policija je odmah počela s intenzivnim mjerama traganja za nestalom djevojkom. U subotu u popodnevnim satima 23-godišnja Kristina Ćurković je pronađena na području Dugog Sela te slijedi obavljanje razgovora radi utvrđivanja svih okolnosti i razloga njenog nestanka, navode iz MUP-a.

Dok se ne završi policijsko ispitivanje Kristinu ne može niti kontaktirati niti vidjeti njezina zabrinuta obitelj. Kako neslužbeno doznajemo, Kristina je oko 20 sati napustila policijsku postaju. Uz nju su saslušana i dvojica muškaraca, kaže naš izvor. U vrijeme objave ovog teksta, nije bilo poznato jesu li i oni pušteni.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.