Krstičević uz Prgometa: Drago je moj suborac pod neprijateljskom vatrom

27.03.2017. 11:37:29

PODRŠKA Krstičević je dodao je da je Prgomet ostvario kasnije i sveučilišnu karijeru te da HDZ ima sjajnog kandidata U programu obilježavanja Dana narcisa u središtu Zagreba, koji se ove godine održao pod sloganom „Budi narcisa - pregledavaj dojke“, sudjelovao je potpredsjednik Kluba zastupnika HDZ-a u Hrvatskom saboru i kandidat HDZ-a za zagrebačkog gradonačelnika prof. dr. sc. Drago Prgomet. Podršku mu je došao izraziti i potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane general Damir Krstičević. Krstičević je istaknuo da je Prgomet njegov suborac iz rata pod zapovjedništvom dr. Franje Tuđmana. "Drago je kandidat HDZ-a, ima moju apsolutnu potporu. Hrvatski je branitelj, dragovoljac, brigadir HV-a. Kada je Domovini bilo najteže, priključio se, kao liječnik pod neprijateljskom vatrom spašavao ljudske živote", rekao je ministar. Krstičević je dodao je da je Prgomet ostvario kasnije i sveučilišnu karijeru te da HDZ ima sjajnog kandidata koji nudi ono što je najbolje za Zagrepčanke i Zagrepčane. "Ostvarit ćemo odličan rezultat!", zaključio je ministar. Prgomet je tom prilikom izjavio da cijeli život, kao liječnik u civilstvu ili Domovinskom ratu, pomaže ljudima i da će to ću činiti i kao gradonačelnik. "Previše sam iskusan da bih ušao u borbu u kojoj ne mogu pobijediti! U Zagrebu nas očekuje pobjeda - i za listu i za mjesto gradonačelnika", optimistično je rekao kandidat za gradonačelnika. Također je spomenuo i to da je Zlatko Hasanbegović, inače prijatelje i saveznik Brune Esih, bio vrlo jasan kada je rekao da je samo jedan kandidat Hrvatske demokratske zajednice. Podsjetimo, prije samo tjedan dana Prgomet je na zagrebačkoj špici kavu pio s premijerom Andrejem Plenkovićem i bivšim ministrom kulture Zlatkom Hasanbegovićem.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.