Krstičević uzima predah: ‘Čast mi je biti na čelu MORH-a, sad idem na odmor s obitelji’

21.07.2017. 12:32:23

S PREMIJEROM U SINJU "Radim svoj posao, ponosan sam što sam na čelu Ministarstva obrane", dodao je Krstičević Premijer Andrej Plenković nalazi se u Sinju u društvu ministra obrane Damira Krstičevića. Najavili su premještaj dijela pripadnika HV-a u Sinj, Ploče, Varaždin, javlja N1. Na pitanje ostaje li na čelu Ministarstva obrane, Krstičević je izjavio da ratni zapovjednik IV. gardijske brigade radi svoj posao. “Hrvatska vojska uvijek radi svoj posao i ja sam ponosan što sam na čelu Hrvatske vojske i Ministarstva obrane. Ratni zapovjednik IV. gardijske brigade se nikad ne predaje, a ja ću činiti sve ono što sam i dosad činio. Čast mi je služiti svojoj domovini. Treba mi vrijeme da se odmorim, otići ću u Dalmaciju sa svojom obitelji malo se odmoriti, a nakon toga ću donijeti odluku. U stalnom sam kontaktu s premijerom”, rekao je Krstičević. O ministru obrane govorio je i premijer Plenković. “Damira Krstičevića hrvatski narod voli, ja ga cijenim i kao političara i kao čoveka koji doprinosi u Vladi. Ja se nadam da ćemo nastaviti suradnju. Vlada i ministar funkcioniraju normalno”, poručio je Plenković. “Radim svoj posao, ponosan sam što sam na čelu Ministarstva obrane”, dodao je Krstičević.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.