KRULE ‘RAZVALIO’ STATUSOM: Evo što je kazao o aferi ‘MIG-ovi’, ali i o vojnom mimohodu!’

22.03.2016. 16:22:47

"Više ne vjerujem ni da su na vojnom mimohodu pokazali pancer haubice. To je sigurno reno 4 sa prekucanom šasijom i gurnutom kanalizacijskom cijevi kroz šoferšajbu... a kad puca, šofer na cijev viče "BUUUUM... BUUUUM... BUUUUM!!!", zamišlja mogući scenarij Bloger Krule- Sasvim je jasno zašto Jadranko Hodak koji se “skriva” pod imenom “Bloger Krule”, ne prestaje oduševljavati tisuće i tisuće svojim obožavatelja koji se svakog jutra bude s nadom da je njihov lički idol objavio novi status. Ovog puta, dotakao se MIG-ova i afere koja se oko cijele priče počela odmotavati: “O je*em ti općinski pečat… mi ka da smo golfove dvice slali na remont u Ukrajinu a ne MIG-ove. Evo vele da su MIG-ovi lažni, prekucali im broj šasije i vratili nam nekve druge… 5 godina starije… spominje se mito i korupcija… pa je*em te Svemiru, imal u najzabačenijem kutu tvome većih govana neg što ih se kod nas izasralo. Kud ionako imaju 40 godina, tud nam uvalili još 5 godina starije. Od golfa dvice napravili škodu favorit, prekucalo šasiju, ofarbalo je u sivo i vratilo nama. Mi nemamo pilote, neg šofere… više po njivama voze neg po zraku… a sudeć po aferi, ni ne čudi me. Normalno, mito i korupcija znači da su i naši umješani u igru. Pobrali se milijuni a MIG-ovi kad slete i kupola se digne, pilot prvo lopatom izbaca hrpu govana jer se živ usro kad mu je na 10 iljada metara ostalo 9 prekidača u ruci, na glavnom displeju mu se pojavio 1. level tetrisa a katapult mu isprintao papir na kom piše “Kume, ja ne radim. Na godišnjem sam!”… pa ti kume leti u škodi favorit na 10 000 metara za plaću od 7 000 kuna (ni kuna po metru) dok govnari trguju milijunima. Više ne vjerujem ni da su na vojnom mimohodu pokazali pancer haubice. To je sigurno reno 4 sa prekucanom šasijom i gurnutom kanalizacijskom cijevi kroz šoferšajbu… a kad puca, šofer na cijev viče “BUUUUM… BUUUUM… BUUUUM!!!”

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.