Krvavi sukob u Sigecu: Sjekirom odalamila susjedu po ruci, uslijedio je kaos…

22.04.2021. 14:49:00

Djevojka (22) ozlijeđena je u krvavom sukobu koji se dogodio u srijedu oko podneva u dvorištu jedne obitelji u Sigecu pored Koprivnice. Kako su priopćili iz policije, sjekirom ju je po ruci udarila 30-godišnja nasilna žena. 

Krvavi ‘show’ krenuo je oko 11.30 sati kada je nasilna 30-godišnjakinja krenula u verbalni obračun s 22-godišnjom poznanicom. Povod sukoba nije poznat, no nasilje je iz verbalnog ubrzo eskaliralo u tjelesno kada je 30-godišnja žena u ruke uzela sjekiru i njezinim tupim dijelom udarila 22-godišnjakinju te ju je nakon toga izgrebla.

No, nasilna je priča umjesto da se smiri, tek dobila strelovit zamah kada se u sukob dvije žene uključila 56-godišnjakinja koja se okomila na 22-godišnjakinju netom prije napadnutu sjekirom. U sukob se nakon toga upleo i 20-godišnji mladić koji je stao u obranu 22-godišnjakinje tako da je 30-godišnjakinju koja je djevojku ‘klepnula’ sjekirom čupao za kosu. Nesvakidašnji okršaj mirili su koprivnički policajci koje je netko u cijelom metežu uspio pozvati

. Utvrđeno je kako je u cijelom sukobu najgore prošla 22-godišnjakinja koja je premda vidljivo ozlijeđena odbila pruženu joj liječničku pomoć. Epilog svega su prekršajne prijave protiv sudionika izgreda. Muškarac je dobio zabranu prilaženja i uspostavljanje bilo kakvog kontakta s ženskim osobama starima 30 i 56 godina, a te žene ne smiju prilaziti 22-godišnjakinji koja je zaradila udarac sjekirom.

Izvor: Podravski list

Izvorni autor: KARLO EISENBEISSER/Foto: iliustracija

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.