Kujundžić izvijestio Plenkovića o inspekcijskom nadzoru

16.08.2018. 18:23:01

Premijer Andrej Plenković sastao se u četvrtak u Banskim dvorima s ministrom zdravstva Milanom Kujundžićem koji je premijera detaljno izvijestio o obavljenom zdravstveno-inspekcijskom nadzoru povodom tragične smrti Mattea Ružića, potvrdio je Hini glasnogovornik Vlade Marko Milić Od Zavoda za sudsku medicinu očekuje se i detaljno izvješće vezano uz obdukciju preminulog Ružića. Ministar Kujundžić dat će izjavu za medije u 17.30 sati u Ministarstvu zdravstva kako bi javnost informirao o inspekcijskom nalazu. U nedjelju je na ulici u Zaprešiću pozlilo 22-godišnjem Matteu Ružiću, kojemu je u pomoć prvo stigao tim Hitne medicinske pomoći bez liječnika, a tim s liječnikom stigao je 27 minuta nakon poziva, no mladić je nažalost preminuo.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.