Kujundžić: 'Jovićeva smjena vrhunac je Josipovićeva licemjerstva i egoizma! Spašava vlastitu kožu odričući se čovjeka koji ga je doveo na vlast'

02.10.2014. 16:41:23

-Vrhunac licemjerstva Ivo Josipović pokazuje ovom smjenom. Za osobni probitak kada je njegova koža u pitanju odriče se svakoga pa čak i onih koji su mu pomogli doći na vlast- kaže Kujundžić. Hrvatski predsjednik Ivo Josipović izvijestio je da je donio odluku o razrješenju dosadašnjeg glavnog analitičara Dejana Jovića zbog njegove tvrdnje da je referendum o neovisnosti Hrvatske bio neliberalan i antidemokratski. Jovićevu smjenu za naš portal prokomentirao je šef Hrvatske zore - stranke naroda i kandidat Saveza za Hrvatsku za predsjednika države Milan Kujundžić. Ova smjena odraz je licemjerstva i Josipovićeva egoizma. "Vrhunac licemjerstva Ivo Josipović pokazuje ovom smjenom. Za osobni probitak kada je njegova koža u pitanju odriče se svakoga pa čak i onih koji su mu pomogli doći na vlast", kaže Kujundžić dodajući da se nije smio odreći Jovića kada je cijeloj Hrvatskoj bilo jasno da taj čovjek po onome što govori i što je pisao ni u kom slučaju ne može biti savjetnik predsjednika Republike Hrvatske. "Tek sada kada je Josipovićeva koža došla u pitanje on se odriče Jovića. Dakle, njemu je stalo samo do samoga sebe, a ni u kom slučaju do Hrvatske i do hrvatskog naroda. Taj model vladanja on bi rabio i dalje, a ako narod hrvatski misli da treba imati takvoga predsjednika onda je to tragično, a vjerujem da je narod shvatio i da Ivo Josipović neće biti novi hrvatski predsjednik. Ne treba sada smjenjivati svoje savjetnike. Svi zajedno biti će smijenjeni za tri mjeseca", prkomentirao je Milan Kujundžić.  
  • Autor: Iva Međugorac
  • Photo: Petar Glebov/PIXSELL
Izvorni članak pogledajte OVDJE  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.