KUMROVEČKI 'BAL VAMPIRA' Jugokomunisti slave Dan mladosti

26.05.2017. 10:16:17

Okupljanje će ove godine proteći u znaku diktatorovog 125. rođendana. Tito je postao i tema lokalnih izbora, a sve je izglednije da će odletjeti s najljepšeg zagrebačkog trga! Društvo Josip Broz Tito 27. svibnja organizira Dan Mladosti-Radosti u povodu rođendana spomenutog diktatora.
Riječ je o 125. obljetnici rođenja Josipa Broza, a kao i svake godine, očekuju se posjetitelji iz svih zemalja bivše Jugoslavije. Podsjetimo, kroz cijelu SFRJ išla je "Štafeta mladosti", a svakog 25. svibnja dodjeljivana je Titu. Tog dana slavio se njegov rođendan, premda je rođen 7. svibnja. Tito je postao i tema lokalnih izbora u Zagrebu. Dok HNS-ova Anka Mrak-Taritaš gorljivo brani Trg maršala Tita oko kojeg se već 11 godina redovito održavaju prosvjedi, aktualni gradonačelnik i kandidat za šesti mandat Milan Bandić najavljuje referendum po ovom pitanju. Indikativno je da Mrak-Taritaš odbacuje ideju referenduma, po čemu bi se dalo zaključiti da će Tito uistinu odletjeti sa po mnogima najljepšeg zagrebačkog trga. Ipak, to neće spriječiti ekipu da se i ove godine u Kumrovcu pokloni osobi koja redovito nalazi svoje mjesto na popisima najvećih zločinaca i diktatora u povijesti. To neće spriječiti ni SDP-ovog župana Krapinsko-zagorske županije Željka Kolara i načelnika Kumrovca u odlasku Dragutina Ulame da i ove godine dođu na ovu manifestaciju. Od poznatijih imena, najavljen je dolazak Vilima Matule i predsjednika SABA-e Franje Habulina. Početak programa u subotu je u 11:00 sati, a ispod možete pročitati tijek događanja.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.