Kuščević došao na posao: Ne bojim se kaznenog progona. Nema nikakve šanse da dođe do toga

09.07.2019. 11:45:10

Ministar uprave Lovro Kuščević došao na radno mjesto te će ministarsku funkciju obnašati dok mu se ne izabere zamjena. U ležernom stilu, Kuščević je pred ministarstvom komentirao svoju ostavku.
"Na kraju je ispalo sjajno", rekao je vidno opušteni Kuščević te dodao da zahvaljuje djelatnicima medija koji su pratili njegov rad na čelu Ministarstva uprave. Također, Kuščević je istaknuo da se nada kako će mediji jednako temeljito pratiti njegov rad na mjestu županijskog vijećnika i saborskog zastupnika. "Nisam napustio Vladu jer sam smatrao da stvaram štetu stranci i Vladi. Ako ste pratili moje izjave, možete vidjeti moje razloge. Čim mi postane teško dolaziti na posao, dat ću ostavku. To sam uvijek govorio", naglasio je Kuščević. Kuščević je dodao da ne zna hoće li HNS ostati u vladajućoj koalicije. "To pitajte gosp. Vrdoljaka", kratko je rekao novinarima Iako je glavna tema u hrvatskom medijskom prostoru, Kuščević smatra da neće biti tema pravosuđa. "Ne bojim se kaznenog progona. Nema nikakve šanse da dođe do toga", zaključio je Kuščević.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.