Legalizacija bespravnih objekata: GUŽVE za predaju papira, rok ističe za 6 dana!

24.06.2013. 11:20:33

Redovi za predaju papira za legalizaciju bespravnih objekata, sve su veći po hrvatskim gradovima, baš kao što je i najavljivano. Vremena za legalizaciju bespravnih objekata je sve manje, a gužve su u gradskim uredima sve veće. One najveće očekuju se posljednji dan, 30. lipnja. I zato mnogi gradovi najavljuju da će uredi taj dan raditi do ponoći. Zahtjevi će se obrađivati prema datumu zaprimanja, a ukupno ih se očekuje oko 300.000. U Ministarstvu graditeljstva su svjesni kako je trenutno gotovo nemoguće doći do geodeta i arhitekta u roku od 30 dana pa je ministrica Anka Mrak Taritaš izjavila prije desetak dana kako će dati preporuku uredima da taj zakonski rok bude 60 dana. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.