LEGENDARNOM KIĆI SLABINCU SE POGORŠALO STANJE! Liječnici ga stavili na respirator

09.10.2020. 16:29:00

Nažalost, iz KBC-a Zagreb ne dolaze dobre vijesti o zdravstvenom stanju Kiće Slabinca.

Kako piše 24sata, zbog novonastale upale pluća i infekcije koju je Kićo dobio postupak odvajanja od respiratora je prekinut.

Krunoslav Kićo Slabinac (76) na KBC-u Rebro leži od kraja srpnja, kad su mu ugrađene tri srčane premosnice. Od tada traje njegov oporavak, a stanje mu se sad opet pogoršalo zbog upale pluća i infekcije te je neizvjesno kako će se situacija dalje razvijati. Kićo je cijelo vrijeme na intenzivnoj, priključen na respirator.

Operacija ugradnje srčanih premosnica je dobro prošla i Kićo bi se možda već odavno oporavio, no sve je zakomplicirala njegova prekomjerna težina, zbog koje prsna kost nakon operacije nije zarastala kako treba.

Zbog toga je pjevač sediran lijekovima i stavljen na respirator da se odmori i da njegova prsna kost zacijeli. Oporavak je tekao sporo, ali je išlo nabolje.

Prije tri tjedna liječnici su započeli s postupnim odvajanjem Kiće Slabinca od respiratora, ali nažalost, zbog novonastale upale pluća i infekcije koju je dobio taj je postupak prije nekoliko dana prekinut.

Liječnici kažu kako u ovom trenutku nije moguće prognozirati kakav će biti ishod liječenja poznatog pjevača.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Dnevno.hr/Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.