Linić ponudio ostavku?

04.02.2014. 08:47:06

1_220122

Prema neslužbenim informacijama, u Vladu je u petak u predloženom tekstu priopćenja o Šegonovom razrješenju otišla i rečenica o tome da Linić nudi mandat na raspolaganje te je uz to bio priložen i dokument takve "ponude".

Ministar financija Slavko Linić uz odluku o razrješenju svog pomoćnika Branka Šegona, ponudio je premijeru Zoranu Milanoviću i mandat na raspolaganje, piše Novi list.

Kako Novi list neslužbeno doznaje iz Ministarstva financija, u Vladu je u petak u predloženom tekstu  priopćenja o Šegonovom razrješenju otišla i rečenica o tome da Linić nudi mandat na raspolaganje te  je uz to bio priložen i dokument takve "ponude".

Ministar Linić tako nije ponudio neopozivu ostavku, nego je samo odluku o svom mandatu prebacio na šefa Vlade. Davanjem mandata na raspolaganje Linić je očito poručio premijeru da želi nastaviti raditi ministarski posao te da je odluka hoće li to biti tako na Milanoviću, navodi Novi list.

Vlada se u svome priopćenju o tome nije očitovala, a premijer je u nedjelju iz Dubrovnika poručio kako neće biti rekonstrukcije te da Vlada nastavlja s radom.

Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.