Linić: 'Zoran Milanović je nesposobni neradnik. Dolazio sam u 7 na posao pokušavao srediti probleme, ali njega nikad nije bilo'

28.05.2014. 10:04:47

"Dolazio sam u sedam ujutro na posao i pokušavao riješiti probleme u zemlji. Milanovića nikada nisam tamo zatekao", rekao je Linić navodno.

"Zoran Milanović je nesposobni neradnik", riječi su koje je navodno izgovorio bivši ministar financija Slavko Linić u ponedjeljak navečer, u govoru pred riječkim SDP-ovcima, piše Slobodna Dalmacija.

"Dolazio sam u sedam ujutro na posao i pokušavao riješiti probleme u zemlji. Milanovića nikada nisam tamo zatekao", rekao je svojim stranačkim kolegama bivši ministar financija žestoko kritizirajući hrvatskog premijera zbog pristupa poslu i loših radnih navika.

Linić je navodno premijera opisao kao "ne pretjerano sposobnog političara koji se uopće nije snalazio u važnim situacijama i koji je više brinuo o tome s kim će taj dan ručati, nego koji smjerom ide država", te navodno i izrazio sumnju da je posljednjih mjeseci bio prisluškivan kako bi otkrilči nezakonitosti u njegovom radu.

Navodno je i posebno zamjerio što je prije njegove smjene Milanović nazvao Linićevu suprugu i njoj rekao da će ga smijeniti, umjesto da je odluku priopćio samom Liniću. Kazao je na kraju najavio da se iz krize u kojoj se SDP zatekao mogu izvući jedino ako smjene Milanovića.  
  • Autor: I.Galešić
  • Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
  Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.