LINIĆEVI U AKCIJI: Inspekcija zatvorila više lokala u Dubrovniku, 'pao' i Dix u vlasništvu Hrvoja Hercega

12.07.2013. 21:18:54

12.7.2013

Inspekcija Ministarstva financija, koja budnim okom već više tjedana motri dubrovačke ugostitelje, ovih dana uzela još još poneku žrtvu na krajnjem jugu.

Kako neslužbeno doznajemo, pred zatvaranjem je jedan dubrovački noćni klub, jedan ugostiteljski objekt u Cavtatu, dok će po drugi put biti zatvorena pekara u Ulici Iva Vojnovića. Također smo doznali i kako je u Slanom zatvorena konoba koja radi već nekoliko desetljeća. Pogodili ste, zbog računa za kuglicu sladoleda, koji je kasnio otprilike 30-ak sekundi. Doznajemo također kako su poreznici zatvorili i Caffe bar Dix, u vlasništu Joška i Tvrtka Hercega, proslavljenih dubrovačkih vaterpolista. Razlozi zatvaranja nisu nam poznati, pa se ne može sa sigurnošću tvrditi je li riječ o kuglici sladoleda, oblačnom vremenu, ratu u Siriji ili broju cipela koje nosi osoblje. Dubrovnik najinteresantniji U razgovoru s ugostiteljima iz ostatka Dalmacije, represija nadležnog ministarstva najizraženija je upravo na području Dubrovnika. Tako primjerice u Splitu, Opatiji ili Umagu inspektori nisu toliko agresivni u provođenju svog posla kao u Dubrovniku, gdje se služe sramotnim trikovima poput bježanja sa kuglicom sladoleda. A kako je ovdašnji narod duhovit, već je Dubrovnikom krenula teza da zbog prometne izoliranosti inspektori ne mogu napustiti Dubrovnik, pa su eto, silom prilika, zaglavili tu i odlučili biti ubojito revni i učinkoviti... Izvornu vijest možete pogledati ovdje

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.