Lisinski iznenada otkazao dvoranu, rad HNES-a potpuno onemogućen

25.02.2016. 15:24:56

Dr. Zdravko Tomac za Direktno otkriva i da se još razmišlja kako ipak održati sjednicu Otkazana je sjednica Hrvatskog nacionalnog etičkog sudišta. prof. Zdravko Tomac za direktno.hr rekao je da HNES još razmišlja kako ipak održati sjednicu u subotu,m iako je Lisinski otkazao dvoranu. Peta javna sjednica Hrvatskog nacionalnog etičkog sudišta 'Govor mržnje i manipulacije medijima: Hrvatskoj treba lustracija' trebala se održati ovu subotu u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu. Ipak, kako za Direktno hr. otkriva Zdravko Tomac dvorana je otkazana. "Iznenada je otkazan najam dvorane KD Lisinski, te je time onemogućen rad sjednice HNES-a", kazao nam je Tomac. Podsjetimo, na sjednici su trebali govoriti Zdravko Tomac, Nevenka Nekić, Zorica Gregurić, Nikola Debelić, Nenad Vlahović, Joško Čelan, Eva Kirchmayer Bilić i Zvonimir Šeparović. Najavljeno je bilo i predstavljanje novih članovi HNES-a: Stjepan Bačić, Zorica Gregurić, Predrag Mišić, Ivica Đaković, Željko Kulišić, Mihovil Marito Letica i Kazimir Mikašek–Kazo, kao i dijeljenje knjiga HNES: Etička osuda Tita i njegovih sljedbenika (Mesić-Josipović-Pusićeva-Lončar-Pupovac-Teršelič-Bildt). No, HNES sada razmatra druge mogućnosti održavanja sjednice, a kako sada stvari stoje, okupit će se ispred Lisinskog u subotu, održati tamo govor, a potom se zaputiti u Hrvatsko slovo i tamo održati sjednicu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.