Ljubljana: Drogiran htio pomilovati žirafu pa ga izmlatio NOJ!

07.09.2013. 18:15:09

Jučer poslijepodne jedan je posjetitelj zoološkog vrta u Ljubljani i to od noja! Posjetitelj zoološkog vrta u Ljubljani se nije dobro proveo kada je pod utjecajem alkohola i droge ušao u nastambu gdje se nalaze četiri žirafe i dva noja, piše slovenski Dnevnik. Naime, mladić je žirafu  koja nije bila agresivna, pomilovao po nozi. Životinja je nedavno ozlijedila nogu pa su je redovito mazali antibiotskom masti tako da se priviknula na ljude. Timaratelji su potrčali čim su čuli pozive te su objasnili mladiću da se laganim koracima odmakne od žirafe, no bilo je prekasno. Mladić je svojim nestašlukom jako razljutio noja Felixa koji se svom snagom zaletio u njega, udario ga nogama, srušio na pod i nastavio ga udarati. Kada se noj povukao, neželjenog je gosta pustio da ode. Na svu sreću nije bio teže ozlijeđen. Cijeli slučaj je prijavljen policiji, a mladić je priznao da je konzumirao alkohol i drogu. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.