Ljubo Ćesić Rojs imao prometnu nesreću u Hercegovini

24.05.2013. 22:22:05

Ljubo Ćesić Rojs u četvrtak navečer je imao prometnu nesreću na području zapadne Hercegovine, nakon čega je primljen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar, javlja Bljesak.info. Nesreću je Rojs imao na prometnici M-6.1 između Širokog Brijega i Mostara, kod Visoke Glavice. U sudaru su sudjelovali osobni automobil i teretno vozilo. Zbog neutvrđenih razloga osobni automobil je prešao u suprotni kolnički trak i sudario se s nadolazećim kamionom. Rojs je bio putnik u osobnom automobilu. Uz njega je ozlijeđena još jedna osoba koja je bila u automobilu. Glasnogovornica SBK Mostar potvrdila je da je Rojs sinoć primljen u Centar urgentne medicine, ali nije hospitaliziran, već je odmah pušten kući. "S obzirom da je odmah pušten kući, možemo reći da se radi o lakšim ozljedama", rekla je Andrijana Pandža, glasnogovornica SKB Mostar.
D.N. Foto: CROPIX
Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.