LJUBOVO: POZIV NA OBILJEŽAVANJE DANA POBJEDE I DANA DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I OBLJETNICE VRO „OLUJA“

30.07.2015. 08:42:03

OBILJEŽAVANJE DANA POBJEDE I DANA DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I 20-TE OBLJETNICE VRO „OLUJA“-LJUBOVO 05.08.2015.G.

Kordinacija braniteljskih udruga Grada Gospića i Grad Gospić organiziraju 05.08.2015.g. na Ljubovu kod spomenika poginulim braniteljima u VRO „Oluja“ veličanstvenu proslavu Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti i 20-tu obljetnicu VRO „Oluja“. Program počinje 05.08. u 9 sati okupljanjem branitelja i svih koji im se žele pridružit na autobusnom kolodvoru u Gospiću odakle će se krenuti u defile sa Hrvatskim barjacima u koloni vozila ulicama Gospića i Ličkog Osika. U 9 i 50 je planiran dolazak u Široku Kulu gdje ćemo položiti vijenac i zapaliti svijeću za sve poginule Hrvatske vojnike u 2. Svjetskom i Domovinskom ratu. Dolazak na Ljubovo je u 10 i 15 sati kada ćemo položiti vijence i zapaliti svijeće na spomenicima poginulima u VRO „Oluja“. U 11 sati počinje sveta misa a u 12 sati skupu će se obratiti gosti i predstavnik branitelja. Za sve prisutne osigurana je besplatna hrana i piće a do večernji sati uživat ćete u zabavnom programu. U 20 i 30 sati planiran je povratak u koloni na Lički Osik gdje ćemo se nastaviti družiti uz KUD-ove i tamburaški sastav Mejaši. Pozivamo sve građane županije ali i šire i sve ljude dobre volje da nam se pridruže u obilježavanju veličanstvene pobjede Hrvatske vojske.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.