Lošo o snimci: “Iza toga stoji najgori oblik jugoslavenstva koji kontrolira cjelokupni medijski prostor.”

02.06.2015. 15:49:59

U emisiji Bujica na Osječkoj TV objavljena je ekskluzivna snimka snimljena na Markovom trgu 28. svibnja, za vrijeme braniteljskog prosvjeda u kojoj Milanovićeva glasnogovornica Danica Juričić Spasović dogovara razmjenu informacija s RTL-ovim novinarom Panjkotom, što se može protumačiti i kao očigledna sprega te televizije s vladajućom garniturom. Da ovo i nije neko otkriće smatra admiral Davor Domazet Lošo, koji kaže kako su Hrvati oduvijek davali najveći doprinos naivi. ”Što s Karamarkom? Od vas čekam izjave. Kad saznaš nešto, javi mi”, instruirala je SDP-ova glasnogovornica novinara “neovisne” televizije. “Nije u pitanju samo RTL, to je marginalna televizija. Treba spomenuti i televiziju SAO krajine tzv. Hrvatsku radioteleviziju. Nema nikakve dvojbe. Informacijski rat vodi se preko medij, a glavna je televizija. Imaju pod potpunom kontrolom javnu televiziju, dakle HRT, u nešto manjoj mjeri NOVU TV i RTL. Oni su se sada razotkrili da su u funkciji jedne određene političke opcije”, rekao je Domazet Lošo te dodao kako je RTL televizija iza koje stoji bivši predsjednik Ivo Josipović. “To znači da iza toga stoji najgori oblik jugoslavenstva koji kontrolira cjelokupni medijski prostor. Mi danas živimo informacijski rat koji se vodi preko medija. Danas tko ima medije može raditi ono što se stručno zove promjenjiva slika čovjeka ili dalekosežno prožimanje. Preko medija se ljudima može promijeniti mentalni sklop. Oni slijede metodu da neprekidno ponavljaju laž koja na kraju postaje istina, ali su se sada razotkrili”, zaključuje Domazet Lošo. Neugodnu snimku s Markova trga pogledajte u nastavku:

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.