Ma kakva regionalna liga, u Beogradu su palili našu zastavu!

21.01.2017. 17:44:09

ANTUN VRDOLJAK "Pa nama je u Beogradu na utakmici na kojoj je sjedio ministar (Jovanović) paljena hrvatska zastava, a da on nije na to reagirao. Što to znači? Nije njegova zastava, baš ga briga", kaže Mnogo se buke diže, posebno na prostorima bivše države, o tzv. regionalnoj nogometnoj ligi, a svoje je razmišljanje izrekao i Antun Vrdoljak, čovjek koji je dugo u hrvatskom sportu. Vrdoljak je jasno opredijeljen - protiv, a obrazložio je i zašto: "Dok imate u Srbiji predsjednika koji nam svako malo prijeti, dok sport nije spona koja spaja narode, dok on nije radost gledališta, to nema smisla". Vrdoljak kaže kako je 'nacionalno prvenstvo škola'. Ondje se stvara nacionalni stil i smisao. Kakav je smisao da se navijači tuku? Vrdoljak postavlja i pitanje zašto bismo se mi stalno nekamo selili? "Samo kukavice idu u tuđe gnijezdo i samo vrane napadaju tuđe gnijezdo“, ističe Vrdoljak za Sportske novosti. "To su agresori. Sjenica kada vidi vranu neće imati posla s njom". Podsjeća Vrdoljak i na događaj iz Beograda i kaže: "Pa nama je u Beogradu na utakmici na kojoj je sjedio ministar (Jovanović) paljena hrvatska zastava, a da on nije na to reagirao. Što to znači? Da mu to nije smetalo? Nije njegova zastava, baš ga briga, neka pale…".

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.