Majka nestalog mladića u suzama moli pomoć: 'Ovo je preteško i prebolno'

12.04.2019. 19:57:08

Majka nestalog mladića u suzama moli pomoć: 'Ovo je preteško i prebolno' - Lijepo molim sve građane, sve ljude dobre volje, Zagrepčane, okolicu, na svim društvenim mrežama je njegova fotografija. Ako bilo što saznaju ili imaju, molim da se jave na telefone na društvenim mrežama. Jer to je preteško i prebolno za nas sve ukućane, a pogotovo za mene kao mamu - rekla je Jasna Kurtanjek Majka 23-godišnjeg Karla Kurtanjeka koji je prekjučer nestao u Zagrebu u suzama je apelirala na pomoć građana. KARLO KURTANJEK (23) Jeste li ga vidjeli? Krenuo s Vrbana na faks i nestao - Lijepo molim sve građane, sve ljude dobre volje, Zagrepčane, okolicu, na svim društvenim mrežama je njegova fotografija. Ako bilo što saznaju ili imaju, molim da se jave na telefone na društvenim mrežama. Jer to je preteško i prebolno za nas sve ukućane, a pogotovo za mene kao mamu - rekla je Jasna Kurtanjek, piše Dnevnik.hr. Kurtanjek se u srijedu udaljio adrese u Zagrebu, Palinovečka ulica, gdje mu je prebivalište. Visok je 180 cm, broj stopala mu je 46, ima smeđu kosu i plave oči te je srednje tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu s kapuljačom, crne traperice i smeđe tenisice. U slučaju da posjedujete informacije možete obavijestiti najbližu policijsku postaju ili nazvati na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese nestali@nestali.hr.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.