MAJKA pokušala PISATI MATURU umjesto kćeri

20.06.2013. 12:35:59

I to je moguće: Nastavnica je uočila kako na pisanju testa nije ista gimnazijalka koju je vidjela na ispitu filozofije. Jedna 50-godišnjakinja uhvaćena je u srijedu popodne kad je pokušala zauzeti mjesto svoje kćeri na ispitu iz engleskog na maturi u jednoj pariškoj gimnaziji, rečeno je iz policijskog izvora. Ravnatelj pariške gimnazije u X. okrugu u Parizu upozorio je policajce na "prijevaru u tijeku" na ispitu iz mature koji se odvija u njegovoj ustanovi. Ženu koja je pokušala zamijeniti kćer na ispitu iz engleskog uočila je nastavnica koja je vidjela kako gimnazijalka izgleda na ispitu iz filozofije u istoj ustanovi nekoliko dana ranije. "Ubrzo je shvatila da to nije ista osoba", ispričao je ravnatelj. Policajci su majku priveli u postaju gdje je saslušana, rekao je isti izvor. (HINA) Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.