Makarska: HGSS pronašao beživotno tijelo nestale osobe, pad s 30-metarske stijene

17.05.2019. 09:05:23

Makarski HGSS izvijestio je na svojoj Facebook stranici o akciji spašavanja koja je nakoncu završila tragično. Naime, danas su primili poziv iz Županijskog centra 112 Split kako se u srijedu navečer za sada nepoznata osoba uputila u prikupljanje puževa na podrujučju Župe (Turija) te se nije vratila u obiteljski dom. Odmah po dojavi, osam pripadnika HGSS stanice Makarska uputilo se na teren, te je uz pomoć pripadnika DVD Zagvozd i PGP Imotski započeta pretraga strmog i skliskog terena oko posljednje točke viđenja. U standardnoj proceduri pokretanja potražne akcije zatražena je i lokacija mobilnog telefona unesrećene osobe, te je ovog puta uvelike pomogla spašavateljima na terenu i samom pronalasku unesrećene osobe. Osoba je nažalost smrtno stradala prilikom pada s tridesetmetarske stijene.
 
 
   

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.