Mala Maša treba vašu pomoć: Nedostaje joj još 200 tisuća kuna za operaciju u SAD-u

10.06.2013. 19:35:59

Hrvatska je pokazala veliko srce još jednom, naime, u tijeku je akcija prikupljanja novca za 5-godišnju Mašu Lučić koja boluje od Arnold-Chiarijeva sindroma, iste bolesti od koje boluje i Stephanie Milda koja je baš zbog pomoći hrvatskih građana otputovala na operaciju u SAD. Malena Maša u Chicago mora otputovati najkasnije 22. lipnja, a iako se dosta novca prikupilo, to još uvijek nije dovoljno.Skupljeno je oko 800 tisuća kuna, a nedostaje  još oko 200 tisuća kuna samo za Mašinu operaciju koje treba uplatiti do ponedjeljka. Tek  na osnovu tog iznosa Mašini roditelji mogu dobiti vizu da mogu ići na put. Odvijaju se razne akcije, a vrhunac bi se trebao dogoditi na zagrebačkom Cvjetnom trgu gdje će u sklopu akcije 'Hrabri medo' poznate osobe pomoći pri skupljanju preostalih sredstava za Mašu Lučić. Građane pozivaju da se priključe, da kupe maskotu ili majicu, da se dodatno prikupe sredstva i to sve će se događati uz druženje s poznatim osobama. Zagrepčani će ovom akcijom maloj Maši moći pomoći u subotu između 10 i 15 sati. Iz  kampanje "Trebam te!" i dalje pozivaju sve građane da podrže malu Mašu u njenoj borbi za zdravlje pozivom na broj humanitarnog telefona Hrabrog Mede 060 9014 ili donacijom na račun kod Raiffeisen banke IBAN: HR68248400083114394615, SWIFT: RZBHHR2X. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.