Mali Thompson ima novi hit: Poslušajte Vilu Velebita!

20.07.2014. 09:05:46

Spomenuta pjesma snimljena je 2011. godine, a iza nje stoje tektstopisci Ante Matić i Ante Galić Pasareli, za glazbu je zaslužan Goran Mrkonjić. Aranžman je napravio Tiho Orlić, s kojim Ante Matić surađuje zadnjih nekoliko godina.

Premda glazbenik Ante Matić živi u Švicarskoj, ako je suditi po njegovim hitovima, svoju Hrvatsku nije zaboravio. Posljednju pjesmu nazvao je 'Vila Velebita', a osim toga, o Hrvatskoj je pjevao i u pjesmi 'Križevi Vukovara'.

Mladi Thompson, kako ga nazivaju, iza sebe ima i pjesmu 'Ja nisam prodana duša' koji se prikazivao i na hrvatskim televizijama specijaliziranima za glazbu. Spomenuta pjesma snimljena je 2011. godine, a iza nje stoje tekstopisci Ante Matić i Ante Galić Pasareli, za glazbu je zaslužan Goran Mrkonjić. Aranžman je napravio Tiho Orlić, s kojim Ante Matić surađuje zadnjih nekoliko godina.

Matić je stalno prisutan na glazbenoj sceni s pjesmama čiji je često koautor, a izvodi ih uz pratnju benda čiji su članovi: Milan, Denis, Goran i Mate. Neke Matićeve pjesme domoljubnoga su sadržaja, a neke pjevaju o ljubavi.

  • Autor: Iva Međugorac
  • Photo: Goran Ferbezar/PIXSELL
Izvorni članak možete pogledati OVDJE  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.