MANIJAK IZ ILICE: Ušao u trgovinu, namjerno skinuo masku pa se sukobio sa zaštitarom! Ono što je potom napravio, šokiralo je sve prisutne

16.05.2021. 13:23:00

Zagrebačka policija uhitila je muškarca koji je u trgovini u trgovačkom centru u Ilici skinuo masku i suprotstavio se zaštitaru prijeteći mu ozljeđivanjem, a nakon što ga je zaštitar izbacio, nasilnik se u trgovinu vratio s bombom.

Naime, sumnja se da je 37-godišnjak u petak, 14. svibnja 2021. godine oko 17:30 sati, u društvo s još jednim muškarcem, došao u trgovinu u trgovačkom centru u Ilici te je nakon kraćeg zadržavanja na odjelu svježih proizvoda, ničim izazvan, skinuo zaštitnu masku te svojim ponašanjem izazvao negativnu pozornost građana kupaca stvarajući pritom osjećaj ugroze radi nepoštivanja sigurnosnih epidemioloških mjera. Zbog takovog ga je ponašanja zaštitar upozorio, a na što se osumnjičeni oglušio te se verbalno suprotstavljao pokušavajući isprovocirati i fizički sukob. Ujedno, zaštitara je vrijeđao i prijetio da će ga ozlijediti te ga je zaštitar udaljio iz trgovine i o događaju obavijestio policiju.

Osumnjičeni se ubrzo vratio u trgovinu i došao do zaštitara kojemu je ponovno zaprijetio držeći ruku ispod jakne kada ga je zaštitar fizički svladao, u tome spustio na pod i spriječio u daljnjoj namjeri te je tom prilikom zaštitar na podu uočio i ručnu bombu koju je osumnjičeni imao kod sebe. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, priopćili su iz PU Zagrebačke.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Maja Štefanac/Foto: Ilustracija

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.