Maras ima ideju: ‘Ako Todorić ne dođe na Povjerenstvo o Agrokoru, neka svjedoči preko Skypa!’

15.10.2017. 11:59:13

Najavljeno je da će Todorić biti pozvan na sjednicu, no pitanje je hoće li se pojaviti S obzirom na to da se ne zna gdje je Ivica Todorić trenutno, a nagađa se i da je napustio Hrvatsku, o njegovu dolasku na prvu sjednicu Povjerenstva za Agrokor koje zasjeda 3. studenoga oglasio se i SDP-ov Gordan Maras, jedan od članova Povjerenstva. “Ukoliko Todorić ne može ili ne dođe fizički 3. 11. na Povjerenstvo, predložit ću da ga ispitamo preko neta. Neka svjedoči preko Skypea!”, napisao je Maras. Podsjetimo, Orsat Miljenić najavio je nakon prve neformalne sjednice Povjerenstva da će kao prvi svjedok, kada Povjerenstvo počne s radom, biti pozvan bivši predsjednik Uprave Agrkora, Todorić.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.