Marija na nebo uznesena pobjeđuje sa ljubavlju u srcu!

15.08.2019. 12:57:41

Došli smo ti, Majko draga sa svih strana ove zemlje; Donije smo Ti jade svoje, i u njima svoje želje. Pogledaj nas, utješi nas, svoje ruke stavi na nas; Svome Sinu preporuči, Majko mira, moli za nas! Cijela Crkva gleda u te, ko u zvijezdu zadnjeg spasa. Očisti nas, zagrli nas, molimo te iz sveg glasa Pogledaj nas, utješi nas… Bijakovo tvoje malo, Međugorje cijelo s njime, razniješe tvoju slavu, proslaviše tvoje ime! Pogledaj nas, utješi nas… Za svu ljubav, Majko draga, što je ovdje na nas izli, dajemo ti obećanje, biti bolji neg` smo bili! Pogledaj nas, utješi nas… Gospina poruka 2.kolovoza 2019.godine „Draga djeco! Velika je ljubav moga Sina. Kada biste spoznali veličinu njegove ljubavi ne biste mu se prestali klanjati i zahvaljivati. Uvijek je živ s vama u Euharistiji, jer je Euharistija njegovo srce. Euharistija je srce vjere. On vas nikada nije ostavio. I kada ste pokušavali otići od Njega, On od vas nije. Zato je moje majčinsko srce sretno kada gleda kako mu se ispunjeni ljubavlju vraćate, kada vidim da mu dolazite putem pomirbe, ljubavi i nade. Zna moje majčinsko srce da ste , kada pođete putem vjere, mladice, pupoljci ali uz molitvu i post biti ćete plodovi, moje cvijeće, apostoli moje ljubavi. Biti ćete nositelji svjetla i rasvjetljivati ljubavlju i mudrošću sve oko sebe. Djeco moja, kao majka vas molim: molite, mislite, razmatrajte. Sve što vam se događa lijepo , bolno, radosno, sveto, čini da duhovno rastete , da moj Sin raste u vama. Djeco moja, prepustite mu se, vjerujete mu , uzdajte se u njegovu ljubav, neka vas on vodi. Neka Euharistija bude mjesto gdje ćete nahraniti svoje duše i poslije širiti ljubav i istinu, svjedočiti moga Sina. Hvala vam.“ https://youtu.be/Z-ibr5UB9Vs “ Od sada će me zvati blaženom svi naraštaji! “ To znači da je budućnost i sve ono što je ispred nas u Božjim rukama. Bog je onaj koji pobjeđuje! Mada nam se ponekad čini, ne pobjeđuju Jahači apokalipse, kao simbol bogohulnih sila zla u svijetu, simbol sotone, pobjeđuje simbol žene, simbol nježnosti, ljubavi, dobrote i ljepote! Pobjeđuje Marija, nositeljica života i nade u budućnost! Upravo to simbolizira Velika Gospa; pobjedu ljubavi, pobjedu života! U Velikoj Gospi je simbol uzdignuća dostojanstva žene, nepresušne ljubavi majke, simbol ljepote i čistoće te ljubavi, koja pobjeđuje sve zlo ovog svijeta! Pobjeđuje ljubav koja je uvijek na strani dobra.Pobjeđuje ono što je Božje, jer Bog je ljubav! To je apsolutna istina! Stoga svatko od nas može birati hoće li se staviti  na strani dobra ili zla. Velika Gospa nas poziva da se stavimo na stranu dobra, kako bi dobrota i ljubav po zagovoru Blažene Marije pobjedila svako zlo ovog svijeta. I zato će danas na Blagdan uznesenja Blažene djevice Marije na nebo stotine tisuća vjernika hodočastiti u Marijanska svetišta širom Lijepe naše!  To je naša snaga, snaga hrvatskog naroda koji je Mariju primio u srce kao Kraljicu Hrvata!

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.