Marijana Mirt ljudima s hrvatskom zastavom: Bacite to go*no iz ruku!

15.03.2015. 15:23:32

Odjednom se iz grupe u kojoj je bila i Mirt začulo vrijeđanje, ponajprije Kukavice koji je nosio majicu sa križem, potom je tamnoputog "Mare" koji je nosio hrvatsku zastavu uz povike: Što će vam to sranje, bacite to go*no iz ruku i spalite to, misleći na hrvatsku zastavu. Trojica građana koji su se zaputili u Savsku 66 bili su primorani prijeći preko glavnog zagrebačkog trga, na kojem se nalazila skupina antiprosvjednika koje je uspjela prikupiti Marijana Mirt. Svjedoci tvrde da je ljude koji su išli prema Savskoj vrijeđala, a svoju ispovijest iznijeli su za braniteljski portal kazujući kako im je organizatorica antiprosvjeda napravila pravi incident, na koji na koncu nisu reagirali. Jedan od njih, umjetnik Damir Kukavica nosio je na sebi crnu majicu s križem. Tamnoputi Mare nosio je hrvatsku zastavu, a Mirt je pomislila da se želi priključiti njezinoj skupini prosvjednika ne sluteći da idu na tramvaj za Savsku. Odjednom se iz grupe u kojoj je bila i Mirt začulo vrijeđanje, ponajprije Kukavice koji je nosio majicu sa križem, potom je tamnoputog "Mare" koji je nosio hrvatsku zastavu uz povike: Što će vam to sranje, bacite to go*no iz ruku i spalite to, misleći na hrvatsku zastavu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.