MARIJANSKI ZAVJET ZA DOMOVINU

24.06.2019. 10:01:27

Danas ujutro iz srca Podravine i Marijina svetišta u Molvama, krenulo je hodočašće "Marijanski zavjet za Domovinu. Dionica današnje hodnje je: Molve – Delovi – Koprivnički bregi - Koprivnica – Reka, a sutra u utorak hodnja se nastavlja iz Reke u pravcu Ludbrega gdje je konačno odredište. Hod je započeo sv. misom u 7, 00 sati u crkvi Uznesenja BDM u Molvama, koju je služio molvarski župnik fra Zdravko Tuba, a potom su hodočasnici krenuti prema župi Reka. Predviđeni vremenski plan hodočašća: Molve u 7 sati, Delovi kod kapelice u 9.30 sati, Miklinovec kod križa u 12 sati, Starigrad Koprivnica u 14 sati i dolazak do župne crkve Reka u 15 sati. U utorak, 25. lipnja 2019. u 7 sati hodočasnici će nastaviti hod od crkve u župi Reka do svetišta Krvi Kristove u Ludbregu. Na navedenom hodočašću okupilo se oko 50-ak sudionika iz Molva i bliže okolice, među kojima su bili i hrvatski branitelji, članovi UHDDR Molve, te članovi njihovih obitelji. Posebno raduje činjenica da u ovom hodočašću sudjeluje zamjetan broj djece i mladih.  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.