Marko Skejo : Na kapama smo imali povijesni hrvatski grb, sve ostalo su insinuacije

11.02.2016. 07:28:59

U ime udruge dragovoljaca Hrvatskih obrambenih snaga ratni zapovjednih 9. bojne HOS-a i predsjednik udruge pukovnih HV-a Marko Skejo oglasio se priopćenjem oko sporne fotografije koja kruži medijima. Priopćenje prenosimo u cijelosti. "Prije nekoliko sati na hrvatskim internetskim portalima objavljena je fotografija na kojoj se vidi aktualni ministar kulture Zlatko Hasanbegović s vojničkom kapom Hrvatskih obrambenih snaga (HOS). Nasuprot tvrdnji uredništva portala Novosti da se na kapi nalazi znak/slovo "U", koju su tvrdnju prenijeli i neki drugi hrvatski internet portali, kao nekadašnji zapovjednik 9. bojne HOS-a mogu reći da su naši pripadnici 9. bojne HOS-a djelovali na bojištima u sastavu legendarne 4. gardijske brigade, 225.br.HV, 126.br.HV, 141.br.HV, 159.br.HV 6.dp i druge, s čijim pripadnicima se je ministar Hasanbegović svojedobno fotografirao i u koju svrhu mu je netko od njih ustupio svoju vojničku kapu, donosi direktno.hr. Želimo pojasniti da su pripadnici 9. bojne HOS-a na vojničkim kapama imali povijesni hrvatski grb, što je vidljivo iz priložene fotografije. Sve ostalo su insinuacije", oglasio se priopćenjem ratni zapovjednik 9. bojne HOS-a i Predsjednik udruge pukovnik HV-a Marko Skejo.
images-cms-image-000034556
get_img
get_img (1)

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.