MATIĆ O ODLASKU BRANITELJA IZ SAVSKE!!!

09.12.2015. 20:11:23

''Kad se odsele, onda ću vrlo rado komentirati jer do sada bilo koji moj komentar koristi njima za njihove redovite i izvanredne tiskovne konferencije'', rekao je Matić. Prvi put otkako su branitelji prije nekoliko dana najavili završetak prosvjeda i uklanjanje šatora iz Savske 66, oglasio se ministar Predrag Matić. ”Kad se odsele, onda ću vrlo rado komentirati jer do sada bilo koji moj komentar koristi njima za njihove redovite i izvanredne tiskovne konferencije. Dakle, prvo nek se odsele. Ali poručio sam, ja neću likovati nad tim što oni odlaze. Sve ono što sam rekao prije gotovo 12 mjeseci, vrijedi i danas. Tako da nemam ništa posebno dodati. Kad odu, čut ćemo se”, rekao je Matić,piše Hrt. 

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.