MATIĆEVA ZAMJENICA 'LAJKA' TITA

24.02.2015. 14:24:33

Dok Matićeva zamjenica 'lajka' Tita, u SDP-ovom izbornom stožeru odjekuje: 'Druže Tito mi ti se kunemo' i 'Na Kordunu grob do groba' (FOTO/VIDEO) SDP-ovci nikako da se oslobode nostalgije spram Titu, pokazuje to i lajk Vesne Nađ, ali i pjesma iz izbornog stožera ne tako davne 2007. godine. Društvene mreže, osobito Facebook na kojem se okuplja sve veći broj ljudi, omogućio je članovima te internetske zajednice da među ostalim pokažu svoje preference pa čak i otkriju ono što im se sviđa. A mogućnosti, da vam se nešto dopadne doista su raznolike pa je tako primjerice moguće da vam se svidi fejs grupa SDP-a Travno. Na ovoj grupi postavljena je i profilna fotografija koja datira od 26. siječnja ove godine, a na kojoj pozira jedan od deset najvećih zločinaca prošlog stoljeća Josip Broz Tito, kojega se smatra odgovornim za smrt milijun ljudi. Zanimljiva je svakako i paleta osoba koje su lajkale kako ovu objavu, tako i ovu stranicu, a među lajkerima kriju se neka javnosti znana lica pa se ondje može pronaći lajk nezavisnog saborskog zastupnika Damira Kajina, ali i zamjenice ministra branitelja Vesne Nađ.  Travno je kazuju dobro upućeni njezina stranačka baza, a to je ujedno i baza ministra Gordana Marasa čiji se nasljednici očito i javno diče maršalom Titom. Inače, Nađ je u vrijeme izbora za šefa zagrebačkog SDP-a i bila dio Marasova tima. S druge strane valja imati na umu da je Vesna Nađ jedna od onih čiju ostavku više od četiri mjeseca zahtjevaju hrvatski branitelji, ali ona za to vrijeme bezbrižno i nesmetano veliča Tita i petokraku, koji su nanijeli bol čak i braniteljima za čije bi se interese dotična po opisu djelatnosti trebala zalagati. Dodajmo da ovo SDP-ovcima nije prvi put da veličaju komunističke zločine i Tita, jer na parlamentarnim izborima ne tako davne 2007. godine iz njihova tabora zazivalo se maršala uz partizanski pjesmuljci: Druže Tito mi ti se kunemo te na Kordunu grob do groba.   

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.