Matko Jelavić – Ispiranje mozga turbo-folkom kao specijalni rat

23.01.2019. 16:32:35

Matko Jelavić se na svom Facebooku osvrnuo na pitanje kako su srpske cajke zavladale Hrvatskom. – Tko je kriv? Odgovor – Hrvati! Ne Srbi, nikako. Hrvati su ti koji su razbili i uništili vlastitu zabavnu glazbu. Ne Srbi! A zabavnu glazbu je nekada slušalo preko 80% našeg naroda. Hrvati su ti koji su bacili blato na hrvatske pjevače i pjesme. Ne Srbi, nego Hrvati! Hrvati su ti koji su pljunuli na vlastitu glazbenu tradiciju. Hrvati su ti koji su uništili nekada najveći – Splitski festival. Ne Srbi! Hrvati dijele našu glazbu na podobnu i nepodobnu. Ne Srbi! Hrvati su ti koji su stvorili i još uvijek stvaraju veliku prazninu u dušama svog naroda – napisao je splitski pjevač. Još je dodao: – Što se onda čudimo kad tu rupu popunjavaju Srbi? Iskorištavaju prigodu koju su im servirali – Hrvati! U nama je problem! Ne u srpskim cajkama! One su samo rezultat našeg ludila! I zato, rješavajmo uzrok, a ne posljedice.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.