MESIĆ PREMJEŠTEN IZ ZAGREBA? Sumnja se da je napustio Hrvatsku

09.12.2017. 14:58:08

Iako mu je zbog prijetnji navodno odobrena policijska zaštita, Stjepan Mesić zbog sigurnosti je navodno napustio Hrvatsku. Prema navodima medija on trenutno boravi na veli nekog moćnog prijatelja na Balkanu gdje se osjeća sigurnije. Stjepan Mesić bio je predsjednik Hrvatske u dva mandata. Tijekom svojeg mandata bio je jako popularan u BIH. U BIH se začudo nikada nije kandidirao. Iako je mjesto predsjednika iz reda hrvatskog naroda dosta popularno i lagano za oteti. S obzirom da je nacionalizam, kojeg podupire i Mesić, iz Bosne protjerao i poubijao preko 170.000 pripadnika Mesićevog naroda. Te preko 300.000 pripadnika srpskog naroda. Dakako, bez istrage, a kamo li presude za UZP.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.