Mesić: Tito je najveći sin hrvatskog naroda, a NDH je bila zločin u ideji i izvedbi

25.10.2016. 08:25:05

STJEPAN MESIĆ bivši predsjednik Hrvatske, gostujući u emisiji Pressing, ničim izazvan govorio je o Nezavisnoj Državi Hrvatskoj i Josipu Brozu Titu.

“NDH je bila zločin u ideji i u izvedbi. Ja sam samo jednom bio u Australiji kada su se pjevale neke pjesme, ali nigdje nisam veličao ustaštvo”, kazao je Mesić o snimci na kojoj se vidi da je hvalio NDH. O Josipu Brozu Titu misli sve najbolje “Tito je najveći sin hrvatskog naroda i ne samo hrvatskog naroda”, kazao je Mesić. Na skupu u Sydneyu 30 svibnja o Titu je govorio drugačije: I primio novac za koji do danas nije utvđeno gdje je završio. Kaže da su se “čekovi zagubili u toj gunguli”. Kako kaže, ne postoji mogućnost ponovnog ujedinjenja država nastalih raspadom Jugoslavije. “Dva eksperimenta su završila u krvi. Jedini izlaz je za nas Europska unija”, poručio je Mesić te dodao da se EU neće raspasti jer je to milenijski projekt koji mora uspjeti i nema alternative. “Balkanske zemlje će ući u EU”, kazao je Stjepan Mesić, a Hrvatska treba pomoći BiH, Srbiji i Crnoj Gori. Kakav čovjek može veličati Tita dan uoči pogreba posmrtnih ostataka Titovih žrtava iz Hude jame!? Samo zločinac isti kao što je bio Tito!

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.