METEOALARM IZDAO UPOZORENJE: Očekuju se jaki udari vjetra! ZA VIKEND SNIJEG!

19.11.2015. 10:17:43

Na zagrebačkom i riječkom području se očekuje snažan vjetar s najjačim udarima do 65 km/h, a na gospićkom između 55 i 130 km/h. Meteoalarm je za petak izdao žuto upozorenje, koje podrazumijeva potencijalno opasne vremenske neprilike, na području Zagreba, Rijeke i Gospića. Na zagrebačkom i riječkom području se očekuje snažan vjetar s najjačim udarima do 65 km/h, a na gospićkom između 55 i 130 km/h. Prema prognozi DHMZ-a u četvrtak nas u većini krajeva očekuje djelomice ili pretežno sunčano. Oblačnije u gorskim krajevima te osobito na sjevernom Jadranu gdje ponegdje može biti malo kiše ili rosulje. Ujutro mjestimice moguća magla. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, na Jadranu jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 14 do 19 °C. U  petak poslijepodne očekuje se naoblačenje, tijekom vikenda se očekuje snijeg.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.