Mi nismo povijest

13.02.2021. 11:04:00

Komentar čitatelja:

kristov – 24.01.2021.

Mi živući branitelji ne dopuštamo usporedbu ni sa kime, Ako ćemo se vraćati u povijest došli bi do slavnih predaka prije 1300 godina od kada smo tu i od kada baštinimo ovu stijenu u koju smo neizbrisivo upisani i bilo bi nepošteno ne spomenuti se njih i njihove slavne borbe za hrvatsko ime i državu, ma u kojem obliku u povijesti postojala. General, koji na žalost, ne pokazuje veliko zanimanje za zbivanja, napustivši svoju vojsku koju danas izdajnici i dezerteri razapinju izjavio je svojim dolaskom na sloboidu “rat pripada povijesti”. Parafrazirati ću i kazati neki drugi branitelji i tvorci Nezavisne države Hrvatske pripadaju povijesti, njihova borba pripada povijesti, njihova i naša država toga vremena pripada povijesti, no mi smo još živi, mi postojimo, u nama još živo srce bije, mi nismo povijest, mi smo ovovremena stvarnost, mi kanimo kao časni ljudi otići u povijest i da bude zapisano tko je obnovio Hrvatsku, bez usporedbe sa bilo kim, najmanje sa zločinačkim antifašistima! Stoga sva znamenja pod kojim smo bili u krvavom boju sa ljutim neprijateljem ostaju i biti će znamenja ponosa i slave i nema vlasti i zakona koji će ih zabraniti. Kad nas jednom ne bude, oni koji će tada pisati povijest neka pišu svoju kako zasluže, a našu borbu ne će promijeniti, jer ćemo postati povijest zlatom upisana. Stoga pozivam branitelje i braniteljske udruge da organiziramo sveopći mirni prosvjed baš 10. travnja ove godine, u subotu ljeta gospodnjega 2021. i jasno, nedvosmisleno u svakom gradu, mjestu kažemo NE izdajnicima, NE dezerterima, NE nasljeđu komunističkog zločinačkog antifašizma, NE svima koji nas žele vratiti u daleku prošlost, razbiti mit toga dana i datuma zbog kojeg nas razapinju. Mi smo bili tvorci budućnosti i ne dopustimo da nam je oni pokvare. Stoga svima punog srca kličem Za dom!

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: Komentar čitatelja/Foto: Roberta F., commons.wikimedia.org

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.