'MI SMO DOISTA POBJEDILI! HRVATSKA JE OPET POPLAVILA!' Karamarko izrazio zadovoljstvo izbornim rezultatima

20.05.2013. 17:08:50

ZAGREB - Drago mi je što vam se mogu ponovno obratiti, i reći vam da se imamo čemu veseliti i radovati. Mogu reći da smo mi doista pobjedili. Obzirom na situaciju i analize, mogu reći da je Hrvatska opet poplavila. Ovo su specifični izbori. Sklapao se pravi mozaik. Negdje smo bili srednje dobri, negdje dobri, a uglavnom smo dobri, izjavio je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u svojem obraćanju javnosti iz izbornog stožera. - U osam županija smo osvojili u prvom krugu, a u sedam županija idemo u drugi krug. Po županijskim skupštinama naše liste vode 14 prema sedam u odnosu na SDP. - I još nešto što je veliki pomak, ovo je čista faktografija, postoje gradovi u kojima nismo imali vlast, a danas vodimo. U našem ponosnom Vukovaru. U slavonskom brodu. U Đakovu. U Šibeniku. U Dubrovniku. U Kaštelima. Trogiru, Požegi. Zamislite, u Varaždinu, ušli smo u drugi krug. - Grad Split i Požega. Grad Split, drugi grad u hrvatskoj, imamo ozbiljnog kandidata, vjerujemo da u drugom krugu pobjeđujemo. Uložit ćemo veliki trud da ovo bude velika pobjeda. - Možemo slobodno govoriti o našoj pobjedi. Htio bi zahvaliti svim našim vrijednim članovima koji su se na terenu borili za ovaj rezultat. - Idemo u još jednu pobjedu, ovo nam je druga u mjesec i po dana. Ovo je poruka hrvatskog naroda aktualnoj vladi. Govorili smo o pobjedi u tri koraka, ovo nam je druga, a najesen idemo u izvanredne izbore, zaključio je Karamarko. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.