MI SMO STVARALI HRVATSKU VOJSKU I POLICIJU. VI STE NAŠ PONOS!

05.08.2015. 07:51:34

Zahvaljujemo Hrvatskoj vojci, policiji, vatrogascima, povijesnim postrojbama i svim sudionicima Mimohoda koji su pozdravili nas hrvatske branitelje prosvjednike u Savskoj 66 i članove obitelji poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja. Pozdravljamo naše kćeri i sinove, naše prijatelje i suborce koji časno noseći odoru hrvatskog vojnika primjerom pokazuju kako se odnosi prema hrvatskom ratniku koji je stvarao ovu Hrvatsku vojsku, na koju smo danas s pravom ponosni . Sada smo sigurni da je budućnost naše zemlje u sigurnim i časnim rukama. Pozdravljamo i sve hrvatske domoljube koji su danas s radošću dočekali i pozdravili naše kćeri i sinove u Mimohodu Hrvatske vojske kao i nas hrvatske branitelje prosvjednike u Savskoj 66. Čestitamo svim Hrvaticama i Hrvatima 5. kolovoza Dan pobjede, Dan domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja te s ponosom proslavimo 20. obljetnicu VRO „Oluja“.   100% ZA HRVATSKU

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.