Mihajlović pozirao s majicom na kojoj je Vukovar ispisan ćirilicom

12.09.2013. 10:44:44

Sličnu provokaciju naši su nogometaši doživjeli u petak na utakmici u Beogradu.

Srbija je u utorak u Cardiffu igrala protiv Walesa, a izbornik Siniša Mihajlović družio se i s navijačima. U jednom trenutku fotografirao se s majicom na kojoj je Vukovar bio ispisan ćirilicom. Majicu je Mihajloviću poklonio Aleksandar Rogić, koordinator srpskog nogometnog kluba Spoji iz austrijskog Innsbrucka. Inače, Siniša Mihajlović rođen je u Vukovaru, ali oduvijek se deklarirao kao Srbin. Ovaj potez zasigurno neće dobro odjeknuti u njegovu rodnom kraju, u kojem ovih dana ionako nije bilo mira. Zbog uvođenja ćiriličnih znakova na zgradama javnih ustanova, u Vukovaru se puno prosvjedovalo ovih dana. Podsjetimo, sličnu provokaciju naši su nogometaši doživjeli u petak na utakmici u Beogradu. Tada su nas navijači Srbije dočekali s velikim transparentom na kojem je Vukovar bio ispisan ćirilicom. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.