Mijenjajte ministre ili idemo na prijevremene izbore

08.12.2013. 13:24:00

0033007.48

Zbog, kako je rekao, katastrofalnog gospodarskog stanja u zemlji, predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko pozvao je na hitnu rekonstrukciju Vlade.

Pozvao je i predsjednika Republike da sazove izvanrednu sjednicu Vlade. Premijeru Milanoviću postavio je ultimatum - mijenjajte ministre ili idemo na prijevremene izbore. Najavljeno je i da će idući petak HDZ izići sa svojim gospodarskim programom. "Dvije su godine prošle, vrijeme je za nekakvu inventuru. Što oni nude? Ne nude apsolutno ništa. Prema tome, mi smo dužni kao konstruktivna opozicija pozvati ih da, doista, rekonstruiraju za početak Vladu i nađu kvalitetne ljude koji će početi nešto raditi", izjavio je Karamarko za HTV. "To je ono što mi šaljemo kao zadnje upozorenje. Nakon ovoga mi ćemo tražiti doista prijevremene izbore vrlo, vrlo brzo, koristeći se svim demokratskim metodama koji su pred nama", istaknuo je. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.