MILAN KUJUNDŽIĆ ŽELI BALENOVIĆKU ZA SAVJETNICU?

12.10.2014. 10:25:53

 Na potpisivanje referenduma “Ne damo naše autoceste” došli su zajedno Milan Kujundžić i Vesna Balenović. Slučajno se tu našao i zviždač Mijat Stanić, ali Vesna  Nešto gadno se kuha a doznajemo da je HDZ i SDP u potpunoj panici. Nakon Balenovičkinog dvoumljenja hoće li prijeći u savjetnički tim Kujundžića, sigurnosne službe izvještaju Pantovčak da će “izgoriti” Kolinda i Josipović.
Kujundzic i Balenovic   Kada smo upitali Vesnu i Kujundžića što rade skupa, dobili smo od Kujundžića odgovor: Ugodno druzenje sa hrvatskom heroinom obespravljenih, velikom pobjednicom u borbi protiv korupcijske hobotnice, vrlo brzo smo našli zajednički jezik. ” Balenovićka nam je rekla kako je država umorna od prevaranta Josipovića i plsatične lutke iz Kanade. “Hrvati trebaju nekoga tko jede njihov kruh iste cijene, tko je osjetio i bol i progonstvo. Takav čovjek će znati prepoznati problem svakog čovjeka. Kujundžić ima iznimne osobine.” – zaključuje Balenovićka. mijat vesna kujundzic Udarno tim

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.