Milan Vrkljan: Pupovac je već triput trebao biti uhićen! On je krpelj na tkivu Hrvatske!

23.02.2022. 17:26:00

Milorad Pupovac, je u srijedu u Saboru prozvao Milana Vrkljana, nazvavši ga “dr. Mito Vrkljan”. Sada se zastupnik Pravda za Hrvatsku oglasio putem svog Facebooka i u istom tonu  oštro šefu SDSS-a.

“KRIMINALNA PROŠLOST MILORADA PUPOVCA ILI ZAŠTO TAKVI TIPOVI JEDINO U HRVATSKOJ NISU U ZATVORU

Od 1991. godine Milorad Pupovac je trebao biti tri puta priveden pravdi i smješten u Remetinac:

Prvi put kad je lagao hrvatskim vlastima da ide u zapadnu Slavoniju spasiti dr Šretera nakon što su ga zarobili lokalni četnici. Vratio se u Zagreb i rekao kako se zauzeo za dr Šretera kod lokalnih Srba. Zatajio je da su lokalni Srbi već ubili dr. Šretera!!

Izvor: Slavko Degoricija, član Vlade 1992. godine.

Drugi slučaj kada je kao član nadzornog odbora Tesla banke, u Zagrebu, pronevjerio 30 milijuna kuna proračunskih novaca koje je RH dala kao pomoć banci

Treći put kada je kao zastupnik u hrvatskom Saboru organizirao i poticao dopredsjednika Vlade RH Borisa Miloševića da nenamjenski i netransparentno izvlači novac iz proračuna RH i dijeli ga svojim ortacima.

Izvor: izvješće DORH-a

S Miloradom Pupovcem nema se što politički raspravljati. On je krpelj na tkivu hrvatske države. On je ideološki sljedbenik totalitarnog komunističkog režima koji je Hrvatski narod 1991. godine pobjedio politički, a 1995.godine i vojnički. On je osoba koja će dobiti nalog za privođenje u Remetinec onoga trena kad Hrvatska profunkcionira kao uređena, Europska, pravna država”, napisao je Vrkljan.

Izvor: dugopolje.org

Izvorni autor: Ivica R./Foto: Snimka zaslona YouTube

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.